Gå ikke glipp av tilbud og bonuskroner

Nå kan du laste ned en utvidelse av nettleseren din, som automatisk minner deg på muligheten for å få bonuskroner i butikker som er med i Nettbonus-programmet.


Klikk her for å installere

Hos Reisefeber.no kan du selv sette sammen og bestille din egen reise uansett om du søker eventyr, storbypuls eller strandhugg.
Fly
Fly med Reisefeber.no. Spar penger på billige flyreiser, direktefly og flybilletter til ditt favorittreisemål. Søk og finn billige flybilletter hvor du vil i verden. Sammenlign, velg og bestill det flyet som passer best. Bestill billige flybilletter på Reisefeber.no.

Hotell
Reisefeber hjelper med å bestille hotell raskt og enkelt over hele verden. Velg blant over 100 000 hoteller i alle prisklasser - alt fra enkle pensjonater til kjente luksushoteller.

Fly + hotell
Søker du en billig weekendreise eller en luksuriøs bryllupsreise? Kombiner fly og hotell slik at reisen blir som du vil. Bestill samtidig, det blir ofte billigere - og er alltid tryggere.

Reisefeber eies av Resia AB, som med over 30 prosent av totalmarkedet for reisebyråsolgte charter- og pakkereiser samt markedets ledende tilbud innen forretningsreiser er en av Nordens største reisebyråkjeder.

Bonus betales ut 30-60 dager etter at du har fullført din reise/ overnatting og betalt reisen/ overnattingen med ditt kredittkort for medlemmer.
Ved gjennomført kjøp som spores via denne siden får du:
280 NOK i bonus ved kjøp pakket(fly+hotell)
84 NOK i bonus ved kjøp av fly
84 NOK i bonus ved kjøp av hotell