Om Kredittkort for medlemmer

Om Kredittkort for medlemmer

Kredittkort for medlemmer er et kredittkort for medlemmer i aliansen av boligbyggelag. EnterCard Norge, filial av EnterCard Group AB står bak Kredittkort for medlemmer. EnterCard Norge, filial av EnterCard Group AB eies av Barclays Bank og Swedbank.

Vår bakgrunn

EnterCard Group AB ble etablert i 1999 ettter en sammenslåing av Sparebankkort og SpareBank 1 Kredittkort og har i løpet av de siste årene utviklet seg til å bli et av Norges største kortselskap. Terra kom inn som deleier i 2000.

Joint Venture

I 2005 ble selskapet en del av ett nytt nordisk kortkonsern. Swedbank AB og Barclays Bank Plc. etablerte et felleseid selskap som skal markedsføre og utstede kredittkort i det nordiske markedet. Barclays Bank har drevet bankvirksomhet i over 300 år. Barclaycard er ett av de største kredittkortselskapene i Verden, med over 14 millioner privatkunder bare i Storbritannia.

Selskapet består av Swedbanks svenske kredittkortvirksomhet og EnterCard Group AB. Det er rundt 400 ansatte i EnterCard Group, med kontorer i Oslo, Trondheim, Stockholm og København. I Norge har selskapet ca. 130 ansatte.

EnterCard er kredittgiver og håndterer alle spørsmål relatert til kredittkortet. 

Last ned vilkår og se priser for Kredittkort for medlemmer her

Les mer på EnterCard sine nettsider.


Se hvilke fordeler du får med Nettbonus
  • Årspris kr 0 
  • Opptil kr 150 000 i kredittgrense
  • Inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse
  • Uhellsforsikring inkludert
  • Reiseforsikring inkludert
  • Nettbonus: Bonus i 50 nettbutikker