Gå ikke glipp av tilbud og bonuskroner

Nå kan du laste ned en utvidelse av nettleseren din, som automatisk minner deg på muligheten for å få bonuskroner i butikker som er med i Nettbonus-programmet.


Klikk her for å installere

Nettleser-plugin

Nettleser-plugin som gir deg påminnelse om Nettbonus

Nå kan du laste ned et tillegg til webleseren din som automatisk minner deg på hvilke butikker som gir deg bonus i Kredittkort for medlemmers Nettbonus. Tillegget gjør også at du ser hvilke butikker som gir deg bonus når du søker på Google. Nedenfor finner du informasjon knyttet til nettleseren, følg instruksjonene for å laste inn i din nettleser. På den måten går du ikke glipp av bonus på kjøpene dine.

Første gangen du bruker nettleser-pluginen logger du inn direkte i pluginen. Etter dette trenger du bare å klikke på knappen "Klikk her" (kommer på toppen av siden i nettbutikken) for å aktivere Nettbonusen. Det blir ikke lagret noen informasjon om kortnummer, fødselsdato eller postnummer i nettleser-pluginen, men når du handler så lagrer vi et internt ID, som ingen utenforstående kan koble til deg.

Guide for å laste ned plug-in for Chrome

  1. Klikk på Chrome-ikonet
  2. Du kommer til en installasjonsside i Chrome Nettmarked. Klikk på knappen "Installer"
  3. En informasjonsboks kommer frem der du klikker på "Legg til"
  4. Du får nå informasjon om at nettleser-pluginen er installert. Nå kan du begynne å bruke nettleser-pluginen når du søker på Google eller besøker noen av butikkene som finnes i Nettbonus.

 


Se hvilke fordeler du får med Nettbonus
  • Årspris kr 0 
  • Opptil kr 150 000 i kredittgrense
  • Inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse
  • Uhellsforsikring inkludert
  • Reiseforsikring inkludert
  • Nettbonus: Bonus i 50 nettbutikker