Kredittkort på reise

 

Smart bruk av kredittkort
Ved bestilling av hotell eller leiebil må du som regel oppgi et kortnummer som garanti for bestillingen. Hotellet eller bilutleiefirmaet kan, som sikkerhet for betalingen, reservere et beløp i noen dager. Dersom du benytter ditt vanlige lønnskontokort vil en slik reservasjon redusere ditt disponible beløp i kortet. Bruk derfor heller kredittkortet ditt til å betale/bestille hotellopphold og ved leie av bil.

Ikke betal med norske kroner i utlandet
Når du skal betale med kredittkort i utlandet, får du ofte valget mellom å betale i norske kroner eller lokal valuta i displayet på betalingsterminalen. Vi anbefaler deg å velge lokal valuta, da erfaringen viser at kursen er høyere når du velger å betale i norske kroner.

Mastercard over hele verden
Kredittkort for medlemmer er tilknyttet Mastercard og har dermed flest brukersteder verden over av alle kredittkort. Du kan benytte det til varekjøp, netthandel eller ta ut kontanter i minibanker eller banker. Det er ingen prisforskjell på uttak i minibanker i Norge og utlandet. Se etter Mastercard-logoen.

Når du kommer hjem
Etter at ferien er over, kan du i ro og mak sjekke at alle utgifter som er belastet Kredittkort for medlemmer er trukket riktig på din faktura fra. På fakturaen listes alle transaksjoner opp, slik at du kan gå gjennom disse før du betaler fakturaen. Om du finner noe du synes ser rart ut, eller om du er blitt belastet for mye, kan du kontakte oss for å få hjelp til dette. Ring oss på 73 89 77 10.

 

Spar penger på hotell

Logg inn i Nettbonus med ditt Kredittkort for medlemmer og få bonus på dine overnattinger neste gang du reiser. Utvalget av hoteller er stort, og ofte er det kampanje i tillegg til bonus. Da blir det fort mye penger å spare:

Hotels.com - opptil 8 % bonus
Expedia - opptil 10 % bonus
Radisson Blu - 6 % bonus

Rabatt på flyreiser
Bestiller du reisen din gjennom Kredittkort for medlemmers Nettbonus får du rabatter på flyreisen din. Sjekk det gode utvalget:

Supersaver - opptil 160 kroner i avslag
Expedia - opptil 10 % rabatt


Se hvilke fordeler du får med Nettbonus
  • Årspris kr 0 
  • Opptil kr 150 000 i kredittgrense
  • Inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse
  • Uhellsforsikring inkludert
  • Reiseforsikring inkludert
  • Nettbonus: Bonus i populære nettbutikker