Gå ikke glipp av tilbud og bonuskroner

Nå kan du laste ned en utvidelse av nettleseren din, som automatisk minner deg på muligheten for å få bonuskroner i butikker som er med i Nettbonus-programmet.


Klikk her for å installere

Hotels.com er en ledende formidler av hotellovernatting med opptil 70% lavere priser enn de normale hotellprisene. Hotels.com tilbyr et av de største utvalgene av hotellovernatting på nettet med over 140 000 overnattingssteder verden over.

Vi gjør oppmerksom på at du ikke får bonus for skatter og avgifter ved kjøp hos Hotels.com.

Dersom du ønsker å benytte deg av 8 % bonus fra Nettbonus må du ikke være innlogget på Hotels.com-kontoen din, og du må betale som gjest. Er du logget inn på Hotels.com-kontoen din vil du få 4 % bonus i tillegg til Hotels.com Reward Nights.

Ved kjøp hos Hotels.com må du aldri bruke rabattkode. Hvis du bruker en rabattkode vil bonus bli kansellert i etterskudd. Dersom du foretar flere bestillinger er det viktig at du klikker på nytt fra Kredittkort for medlemmer (nettbonus) mellom hver bestilling.

Bonus betales ut 40-60 dager etter at du har fullført din reise/ overnatting og betalt reisen/ overnattingen med ditt kredittkort for medlemmer.
Ved gjennomført kjøp som spores via denne siden får du:
8% i bonus ved betaling av hotellopphold
4% i bonus ved betaling av hotellopphold hvor du tjener Hotels.com Rewards