Gå ikke glipp av tilbud og bonuskroner

Nå kan du laste ned en utvidelse av nettleseren din, som automatisk minner deg på muligheten for å få bonuskroner i butikker som er med i Nettbonus-programmet.


Klikk her for å installere

Hotelopia er en del av Hotelbeds Group, det ledende europeiske reiseselskapet som yter sine tjenester til mer enn 30 millioner kunder i 180 land gjennom sine ulike merkenavn.
Formålet til Hotelopia er å bistå den uavhengige reisende, enten det gjelder forretningsreise eller fritidsreise, å finne og reservere sitt hotell på den enkleste og sikreste måten, og til den mest adekvate pris. Hotelopia tilbyr et stort utvalg av hoteller og leiligheter, fra de mest beskjedne til de mest luksuriøse med 5 stjerner.

Hotelopia disponerer de mest populære turistdestinasjonene i de ulike verdenshjørner, og fortsetter å arbeide dag ut og dag inn for å inkludere nye destinasjoner på nettsted. Kunder kan velge mellom mer enn 55.000 hoteller i mer enn 7.500 destinasjoner i Europa, Nord-Amerika, Latin-Amerika, Karibien og Asia.

Vi gjør oppmerksom på at du ikke får bonus for mva.
5% bonus for alle bestillinger som er gjort med en kupongkode.

Bonus betales ut 45-60 dager etter du har fullført din reise/ overnatting og betalt reisen/ overnattingen med ditt Kredittkort for medlemmer.
Ved gjennomført kjøp som spores via denne siden får du:
5.5% i bonus ved kjøp
4% i bonus ved kjøp med kupongkode